Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Eclozarea Puilor De Gaina

Eclozarea Puilor De Gaina. Pui rasa mixta si pui de carne. Desi usor sceptica la inceput, vreau sa spun ca a iesit un aluat grozav si niste taietei pe cinste. Daca nu sunt vaccinati in maxim o luna de la eclozare, dar nu mai devreme de 10 zile, si nu este. Etapa a doua de hranire este de la 7 la 90 de zile. See more of pui de gaina on facebook.

Primele 3 zile si ultimele 3 zile nu se intorc. La puii de gaina se instaleaza paralizii la unul sau ambele picioare contaminarea este cauzata de puii infectati sau de puici prin excrementele, paiele sau ustensilele infectate si prin purici si capuse. Faţă de puii de găină, puii de curcă sunt puţin mai sensibili la condiţiile de mediu, iar pentru dezvoltare au nevoie de o hrană mai bogată în proteine, minerale şi vitamine. Carucior pentru eclozionarea puilor de gaina, rata, curca, gasca, prepelita, cu o capacitate de maxim 66 de lazi, acestea se vor folosi in functie de necesitate, de exemplu la prepelite se pot folosi toate cele 66 de lazi, insa la gaini se pot folosi maxim 50 de lazi, la rate si curci se pot folosi maxim 44 de lazi. Incepand de acum, puii produc din ce in ce mai multa caldura.

Microferma De Subzistenta Pasari Animale Gradinarit Totul Despre Obtinerea Puilor De Gaina In Gospodarie
Microferma De Subzistenta Pasari Animale Gradinarit Totul Despre Obtinerea Puilor De Gaina In Gospodarie Source from : http://surviving-home.blogspot.com/2017/04/totul-despre-obtinerea-puilor-de-gaina.html
Incepand de acum, puii produc din ce in ce mai multa caldura. Puii de găină trebuie să urmeze o dietă specială dacă doriți ca aceștia să crească mai repede și să fie feriți de boli, însă trebuie să vă asigurați că această hrănirea puilor în primele săptămâni de viață. Există aproximativ 50 de milioane de găini. Documents similar to 51811449 incubarea oualor de gaina. La puii de gaina se instaleaza paralizii la unul sau ambele picioare contaminarea este cauzata de puii infectati sau de puici prin excrementele, paiele sau ustensilele infectate si prin purici si capuse.

Acestea se introduc gradual în alimentație, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze noului tip de hrană.

Primele 3 zile si ultimele 3 zile nu se intorc. Prima etapa de hranire este de la 1 la 7 zile cand puii sunt foarte sensibili. Pui de gaina, iesire din ou hatching подробнее. Un ou are forma ovala si culoarea alba. Este folosită atât pentru eclozarea ouălor de pui de găină, cât și a celor de curcă sau de prepeliță.

Documents similar to 51811449 incubarea oualor de gaina. Carucior pentru eclozionarea puilor de gaina, rata, curca, gasca, prepelita, cu o capacitate de maxim 66 de lazi, acestea se vor folosi in functie de necesitate, de exemplu la prepelite se pot folosi toate cele 66 de lazi, insa la gaini se pot folosi maxim 50 de lazi, la rate si curci se pot folosi maxim 44 de lazi. In primele 48 de ore. Maternitatea pentru pui de găină selona de la meșterești vă ajută să beneficiați de multe generații de pui. Daca nu sunt vaccinati in maxim o luna de la eclozare, dar nu mai devreme de 10 zile, si nu este.

Miraculosul Drum De La Embrion La Pui Galerie Foto Mobile
Miraculosul Drum De La Embrion La Pui Galerie Foto Mobile Source from : https://m.ziare.com/magazin/miraculosul-drum-de-la-embrion-la-pui-galerie-foto-1300738
Desi usor sceptica la inceput, vreau sa spun ca a iesit un aluat grozav si niste taietei pe cinste. Culorile acestuia pot fi in functie de calitate si de specia de pasari (gaina, rata, gasca, curca si prepelita). Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵. Incepand de acum, puii produc din ce in ce mai multa caldura. Maternitatea pentru pui de găină selona de la meșterești vă ajută să beneficiați de multe generații de pui.

Primele 3 zile si ultimele 3 zile nu se intorc.

Prima etapa de hranire este de la 1 la 7 zile cand puii sunt foarte sensibili. Circa 45 de milioane de pui de gen masculin sunt uciși imediat după eclozare în fiecare an. Aceștia sunt gazați sau mărunțiți în hrana animalelor, deoarece sunt puii uciși provin de la găinile ouătoare care sunt crescute pentru a depune cât mai multe ouă. Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵. Pui rasa mixta si pui de carne.

In loc sa folositi antibiotice scumpe, va recomand sa folositi urmatoarele tratamente bio preventiv, pe baza de ierburi aromate si condimente. Partea a 4 a + sfaturi подробнее. Animale domestice si pasari » pasari. Aceștia sunt gazați sau mărunțiți în hrana animalelor, deoarece sunt puii uciși provin de la găinile ouătoare care sunt crescute pentru a depune cât mai multe ouă. Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵.

Ce Trebuie Să Stim Despre Incubaţia Ouălor De Găină Revista Ferma
Ce Trebuie Să Stim Despre Incubaţia Ouălor De Găină Revista Ferma Source from : https://www.revista-ferma.ro/articole/medicina-veterinara/ce-trebuie-sa-stim-despre-incubatia-oualor-de-gaina
Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵. Aceasta dispune de un control al temperaturii eficient și are o capacitate de 60 de pui după. Nu va alarmati, acest lucru este normal, iar puiul dinauntru are totusi sanse sa se dezvolte normal. Pui de gaina, iesire din ou hatching подробнее. In primele 48 de ore.

Oul de gaina este foarte bogat in aminoacizi si proteine, continand, in medie, 5,5 grame de proteine pure, adica peste 11% din necesarul zilnic al organismului.

Există aproximativ 50 de milioane de găini. Documents similar to 51811449 incubarea oualor de gaina. Puii de găină trebuie să urmeze o dietă specială dacă doriți ca aceștia să crească mai repede și să fie feriți de boli, însă trebuie să vă asigurați că această hrănirea puilor în primele săptămâni de viață. De la eclozare şi până în a zecea zi puii vor fi ţinuţi, împreună cu cloştile, în încăperi încălzite, şi vor fi hrăniţi intens cu furaje concentrate. Supa de gaina de curte, incomparabil de buna, cu taietei din faina fara gluten.

Posting Komentar untuk "Eclozarea Puilor De Gaina"