Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Moscheea Sf?Nta Din Mecca

Moscheea Sf?Nta Din Mecca

Fiecare moschee are un imam care conduce rugăciunile. Aproape 1,5 milioane de persoane din lumea întreagă au început sâmbătă marele pelerinaj de la mecca, punctul culminant al calendarului musulman, marcat anul trecut de o busculadă tragică şi în acest an de o criză deschisă între arabia saudită şi iran, relatează afp.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Marea moschee din mecca, locul cel mai sacru al islamului, a fost redeschisă duminică, după şapte luni președintele alde spune că interdicțiile de la iaşi la sf. شريف مكة‎, sharīf makkah) or hejaz (arabic: Credincioşii venind din străinătate vor fi autorizaţi cu începere de la 1 noiembrie, dată la care numărul de pelerini pentru umra va fi ridicat la 20.000.

Ce A Provocat Tragedia De La Moscheea Sfanta De La Mecca 107 Persoane Au Murit Iar Alte 238 Au Fost Ranite Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-macara-s-a-prabusit-peste-moscheea-sfanta-de-la-mecca-cel-putin-65-de-morti-si-80-de-raniti.html
Moscheea existenta a fost demolata impreuna cu mai multe case din zona si o noua moschee a fost construita in locul sau. Moscheea înconjoară kaaba, considerată a fi locuința lui allah și despre care se credea că a fost folosit ca site de rugăciune de către profetul ibrahim împreună cu fiul său, ismail. Anul trecut, un bărbat a încercat să îşi dea foc în faţa.

Alte obiective si atractii turistice din apropiere.

The sharif of mecca (arabic: شريف مكة‎, sharīf makkah) or hejaz (arabic: Vei găsi cele mai bune imagini de stoc gratuite pentru interogarea marea moschee din mecca.

În mijlocul moscheii se află altarul kaaba. Mii de imagini noi la calitate înaltă sunt adăugate în fiecare zi. Arabia saudită le permite cetăţenilor şi locuitorilor săi din interiorul regatului să facă rugăciuni zilnice la marea moschee din mecca, cel mai la începutul acestei luni, arabia saudită a reluat permisiunea cetăţenilor şi a rezidenţilor să efectueze umrah în cele mai sfinte locuri din islam, mecca şi medina.

567 Al Haram Moschee Video Clips Und Filmmaterial Getty Images
vizitati articolul complet aici : https://www.gettyimages.de/video/al-haram-moschee
Televiziunea saudită de stat a afirmat că cetăţenii şi locuitorii regatului au primit permisiunea de a intra în clădire, cunoscută şi ca marea. După ce în ultimele trei luni activitatea moscheilor din mecca a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, primul loc sfânt al islamului din arabia saudită, își redeschide porțile, începând cu ziua de duminică, scrie agerpres. Anul trecut, un bărbat a încercat să îşi dea foc în faţa.

Vei găsi cele mai bune imagini de stoc gratuite pentru interogarea marea moschee din mecca.

Pentru a se ruga și participa la slujbele. Respectiva macara era folosită la lucrările de restaurare și extindere a monumentului, unde pe 21 septembrie va. Moscheea de la mecca este considerată cel mai sfânt loc al islamului și locul unde se desfășoară pelerinajul anual (haj), la care conform relatărilor de la fața locului, în momentul incidentului orașul mecca era afectat de o furtună, iar moscheea era plină de lume, vinerea fiind pentru musulmani zi de.

Moscheea de la mecca este considerată cel mai sfânt loc al islamului și locul unde se desfășoară pelerinajul anual (haj) la care conform relatărilor de la fața locului, în momentul incidentului orașul mecca era afectat de o furtună, iar moscheea era plină de lume, vinerea fiind pentru musulmani zi de. Moscheea de la mecca este considerată cel mai sfânt loc al islamului și locul unde se desfășoară pelerinajul anual (haj) la care orice musulman trebuie să participe măcar o dată în viață. Mii de imagini noi la calitate înaltă sunt adăugate în fiecare zi.

Kostenloses Kaaba Mekka City Center Saudiarb Muslime Moschee Haram Moschee Gebet Photos Freeimages Com
vizitati articolul complet aici : https://www.freeimages.com/de/photo/kaaba-mecca-city-center-saudiarb-muslims-masjid-haram-mosque-prayer-1441239
Aproape 1,5 milioane de persoane din lumea întreagă au început sâmbătă marele pelerinaj de la mecca, punctul culminant al calendarului musulman, marcat anul trecut de o busculadă tragică şi în acest an de o criză deschisă între arabia saudită şi iran, relatează afp. Moscheile din mecca, primul loc sfânt al islamului din arabia saudită, vor începe să primească din nou credincioşii cu începere de duminică după ce au fost închise trei luni din cauza pandemiei noului coronavirus, a anunţat vineri televiziunea de stat, notează afp. Fiecare moschee are un imam care conduce rugăciunile.

Credincioşii venind din străinătate vor fi autorizaţi cu începere de la 1 noiembrie, dată la care numărul de pelerini pentru umra va fi ridicat la 20.000.

Credincioşii venind din străinătate vor fi autorizaţi cu începere de la 1 noiembrie, dată la care numărul de pelerini pentru umra va fi ridicat la 20.000. Autorităţile saudite au mai decis în martie să reducă numărul acceptat de pelerini care participă la hajj, marele pelerinaj musulman de la mecca. Aproape 1,5 milioane de persoane din lumea întreagă au început sâmbătă marele pelerinaj de la mecca, punctul culminant al calendarului musulman, marcat anul trecut de o busculadă tragică şi în acest an de o criză deschisă între arabia saudită şi iran, relatează afp.

Posting Komentar untuk "Moscheea Sf?Nta Din Mecca"