Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Braila Azi

Vremea In Braila Azi

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. În brăila astăzi se aşteaptă +18 °c, fara precipitaţii, briză ușoară.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vremea probabila, viteza vantului, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, vizibilitatea, rasaritul si apusul soarelui si alte informatii meteo din vremea in prognoza meteo pentru braila. +17.+23 °c, predominant fără precipitaţii, vânt slab. Vremea in braila, informati si detali actualizate permanent despre temperatura , precipitatii, umiditate, vant si ceata prognoza meteo pentru 5 zile!

Brăila For Android Apk Download
vizitati articolul complet aici : https://apkpure.com/br%C4%83ila-vremea/com.craiovadata.android.sunshine.Braila
5 martie 2019, ora 12:14. Prognoza meteo pe 10 zile. Vantul va adia cu o adiere usoara, avand viteza de 3 km/h din directia ssv, iar presiunea atmosferica va fi de 760 mm hg.

Prognoza meteo pentru braila braila.

Vremea in braila braila prognoza meteo detaliata. Mâine cerul va fi variabil, mai mult înnorat, temperaturile maxime se vor ridica la 14 grade, minimele se vor situa la 7 grade. 1015.92 mb 0 , umiditate:

Vezi vremea pe 5 zile pentru braila, dar daca esti brailean si vrei sa calatoresti in romania ai posibilitatea sa afli vremea azi si starea vremii de astazi in toate orasele. Vremea azi in braila, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in braila. 0 mm punctul de roua:

Vremea In Brăila și Județul Braila
vizitati articolul complet aici : https://vremea.ido.ro/Braila.htm
Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. În brăila astăzi se aşteaptă +18 °c, fara precipitaţii, briză ușoară. Soarele răsare la 05:38 și apune la 20:31.

Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in braila sunt actualizate la 2 ore.

Una sau două averse scurte temperatura intre 12° c si 24° c precipitatii: +17.+23 °c, predominant fără precipitaţii, vânt slab. Vremea in brăila romania pe urmatoarele zile.

Mâine cerul va fi variabil, mai mult înnorat, temperaturile maxime se vor ridica la 14 grade, minimele se vor situa la 7 grade. Prognoza meteo in brăila, ialoveni, vremea la braila, raionul ialoveni, azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile, urmatoarele zile. Prognoza pe 10 zile braila.

Brăila Vremea In Aprilie In Brăila Romania 2021
vizitati articolul complet aici : http://hikersbay.com/climate/april/romania/braila?lang=ro
Vremea azi in braila, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in braila. Vremea in brăila romania pe urmatoarele zile. Vremea probabila, viteza vantului, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, vizibilitatea, rasaritul si apusul soarelui si alte informatii meteo din vremea in prognoza meteo pentru braila.

Vremea probabila, viteza vantului, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, vizibilitatea, rasaritul si apusul soarelui si alte informatii meteo din vremea in prognoza meteo pentru braila.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Astazi, 04/11/2020, in braila : 1015.92 mb 0 , umiditate:

Posting Komentar untuk "Vremea In Braila Azi"